Елена, Лясковец и Златарица ще привличат заедно туристи

Мисия

29-12-2014, 12:17

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Проектът "Развитие на атрактивен и ефективен регионален продукт – туристическа дестинация Елена – Лясковец – Златарица", бе представен на пресконференция

В заседателната зала на общинската администрация в Елена се проведе встъпителна пресконференция по проект „Развитие на атрактивен и ефективен регионален продукт – туристическа дестинация Елена – Лясковец – Златарица“, реализиран по програма „Регионално развитие“.

Встъпителната пресконференция бе открита от ръководителя на проекта Юлия Вараджакова, която представи официалните гости от общините-партньори на срещата. Кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев приветства гостите-партньори и изтъкна значимостта и важното място, което заема проекта за трите общини – Елена, Лясковец и Златарица. Градоначалникът изказа своята благодарност към всички допринесли за стартирането на проекта и пожела успех на екипа в по нататъшното му реализиране.

Юлия Вараджакова представи накратко целите и дейностите по проекта, които предстои да бъдат изпълнени. Основната цел на проекта е да се засили интересът към конкурентоспособни туристически атракции на територията на региона за привличане на повече туристи. Дейностите в тази посока са свързани с разработване на туристически пакети, с рекламна дейност, участия в изложения, борси, панаири, с изследвания и оценки.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов