Богомил, Стелиана, Дивна и Ана Борисова ще посрещнат Новата година с горнооряховчани

Царевград Търнов

30-12-2014, 08:00

Снимка:

Община Горна Оряховица

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Сцената ще бъде построена в квартал "Пролет"

И тази година Община Горна Оряховица кани горнооряховчани и гостите на града да посрещнем заедно Новата 2015 г. Празничната програма е под надслов „Новогодишна магия”. Сцената отново ще бъде построена в кв. „Пролет”. Празничният маратон ще стартира в 22.00 ч. На сцената ще излязат певците от Вокален състав „Нова музика”, Богомил Бонев, Стелияна Христова, Дивна. Малко преди 00.00 ч. всички заедно ще отброим оставащите секунди до Новата 2015 г., а нейното начало ще възвестят празнични илюминации. В първите минути на Новата година в празничната програма ще се включат Ана Борисова с Фолклорен танцов състав със спектакъла „На мегдана”. По време на новогодишното тържество публиката ще може да се включи в благотворителна томбола. Голямата награда ще бъде печено прасенце. Средствата от томболата ще бъдат в подкрепа на 9-годишния Александър Савов.

Във връзка с провеждането Новогодишната програма на Община Горна Оряховица, от 21:00 часа на 31.12.2014г. /сряда/ до 02.00 часа на 01.01.2015г./четвъртък/, ще бъде затворен за движение на МПС участък от улица „Васил Левски” от кръстовището й с улиците „Славянска” и „П. Р. Славейков” до кръстовището й с ул. „Борима” и ул. „Ангел Кънчев”.

В празничната нощ, Община Горна Оряховица организира и безплатен транспорт за посрещане на Новата 2015 г. на открито в кв. „Пролет”. Автобусите ще се движат със следното разписание:

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов