Забавен шефски хороскоп за 2015-та година

Животът

03-01-2015, 14:00

Снимка:

http://dama.bg/

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Ако шефа е..

Овен

Ако шефът е Овен, за него все хубави работи! Ще вдига заплатите. Останалите Овни да си знаем, че ни чака дъжд от пари, ма първо трябва да ги изработим. Заработването ще е бавно и трудно, но за сметка на това харченето ще е бързо и леко. Някои от нас ще са влюбени, други – радостни, трети здрави. Останалите, ако не друго, ще са живи.

Телец

Ако шефът е Телец, за него все хубави работи! Всички ще го обичат и уважават, щото ще вдига заплатите. Някои от представителите на тази зодия през лятото ще идат на море. Други пък няма да отидат. (Второто, ако шефът им не е Телец). На всички обаче ще им е горещо от юни до август и доста хладно ноември до края на годината.

Близнаци

Ако шефът е Близнаци, за него все хубави работи! През 2015 г. Близнаците най-накрая могат да дишат спокойно - може да не мислят за нищо друго освен за своите желания. Също както през 2014 г. Този път желанията ви обаче може да се сбъднат. А може и да не се сбъднат!

Рак

На Рака наздраве, а ако шефът е Рак - само хубави работи! За останалите – много любов. Ще се обичате с милото много, дали двамцата помежду си или всеки някого другиго, важното е любов да има. Ако си нямате мило, обичайте себе си.

Лъв

На всички Лъвове в ръководството – прекрасни събития ви чакат, толко ще ви е хорошо, че чак ще вдигнете заплатите! Простосмъртните Лъвове може в началото на 2015-а да се чувстват малко проскубани. Но не се давайте, идете на фризьор, измамете хороскопа си!

Дева

На Девите тая година много пари ще им минат през ръчичките. Това, ако работят на касата. Ако не, ще са живи и здрави, това е най-важното. И шефът, ако е Дева, знае си...

Везни

Шефе, ако си Везни, много теглилки ще ти трябват – приходите ще валят, заплатите ще се качват, голямо мерене ще пада. Останалите Везни през 2015 г. ще са много балансирани. Ако им изгърми чивията, да си сменят зодията.

Скорпион

Личното число на Скорпионите през 2015 г. е 5. Като за начало това означава, че ще изтрезнеят чак на 5 януари. После ще говорим. (Шефът, ако е Скорпион, да знае, че него махмурлук няма да го лови.)

Стрелец

Децата много ще ви слушат през 2015-а, а ако все пак не ви слушат, слушайте ги вие. И така се постига хармония! Шефът освен децата да слуша и подчинените и все хубави работи ще му се случват!

Козирог

Козирогът го е загазил – през 2015-а ще трябва да си изпълни поетите ангажименти. Или ще вдига заплатите, ако е началник, или ще дава пръстен, ако е годеник, или ще купи ония ботушки в мола, ако още не е. Дамите – те ще са живи и здрави.

Водолей

През 2015-а Водолеите най-сетне ще отслабнат, ще спрат цигарите и ще почнат да тичат всяка сутрин. Или поне ще опитат. Водолеите по високите етажи – не. Те са си добре и така, а ако вдигнат заплатите, направо ще станат перфектни.

Риби

През 2015-а ще се занимавате с изкуство. Това означава, че най-малкото на Коледа ще гледате отново “Сам вкъщи” 1, 2, 3 и т. н. През останалото време животът ще профучава край вас, докато вие го наблюдавате на уютничко от аквариума си. Само Рибите началници ще подадат перка извън него, за да разпишат повишението на заплатите.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов