Жрици на любовта вече търсят клиенти онлайн, а не на околовръстното

Мисия

08-01-2015, 09:56

Снимка:

www.teacher.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Преобладаващата тарифа е 100 лева за час

Жени на възраст между 18 и 30 години от Велико Търново показват без свян телата си в интернет и срещу скромната сума от 100 лева са готови да дарят с интимни ласки всеки, който може да си плати за услугата. Наш експеримент показа, че девойките лесно попадат в мрежите на заможни господа и това за някои от тях вече се е превърнало в ежедневие. Момичетата са прибегнали до проституция по съвременен начин и без сводник, който да прибира част от спечеленото. Освен това за разлика от своите колежки по магистралите имат възможността да се спазарят предварително за цената и дори да изберат из между многото кандидати за услугите им. Онлайн практикуването на най-древната професия се оказва доста популярно във Велико Търново и конкуренцията расте с всеки изминал ден.

Запитахме десет красиви дами от фалшив профил без снимка в gepime.com дали биха предоставили „под наем“ телата си за час срещу стотачка. Шест момичета дадоха положителен отговор, а някои от останалите започнаха да се пазарят за сумата, тъй като им се стори малка. „100 лева за час? Абсурд. Аз съм млада и скъпа стока. Минимум от 200 нагоре е тарифата, бейби“, отговори русокоса 20-годишна госпожица и тъй като помисли, че мъжа с когото си пише не е достатъчно заможен, за да си я позволи, ни блокира.

Жриците на любовта, които се съгласиха заявиха, че имат терен и са на разположение денонощно. „Не ходя по домовете, имам квартира в центъра, където може да заповядаш“, уверяваше ни дама с псевдоним „Клеопатра94”. Момичетата дори не поискаха снимка, нито някаква по-лична информация за човека на когото казаха „да“. За сметка на това те сами предоставиха телефонните си номера, а една от тях гордо сподели с нас снимка по бельо. 19-годишна млада дама с изваяно тяло, с псевдоним „Мацката_101” определи твърда тарифа – 150 лева за час. Наскоро завършилата училище госпожица, заяви, че предлага всичко, което клиента харесва. Друга нейна връстничка, наскоро излязла от прокурорската възраст, пък попита дали офертата е спешна и за тази вечер. За по-малко от час в мрежата успяхме да попаднем на десетки жени, които в описанието на профила си ясно и категорично са дали да се разбере, че използват сайта не за запознанства и откриване на своята половинка, а по работа. „Не ме занимавайте със снимки и камери. Не търся евтини забавления, а само сериозни и платежоспособни господа. Над снимката ми има телефон. Имам и собствен терен за сериозните предложения“, гласи текста в страницата на „Мимето_ВТ”.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов