Общината изгражда нова спортна зала за жителите на Драганово

Животът

16-01-2015, 18:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Превръщането на бившето полусрутено училище в нова многофункционална спортна зала радва жителите на село Драганово.

До месец март тя ще бъде изцяло оборудвана и в нея ще младите хора ще упражняват различни видове спортове.
Жителите на селото се срещнаха снощи със заместник кмета Йорданка Ананиева по време на общественото обсъждане на бюджет 2015. От думите й стана ясно, че са предвидени средства за уличната мрежа, зелените площи и осветлението. Хората поискаха чекалиране и асфалтиране на няколко улици, както и направата на ново игрище за футбол. Те изразиха желанието си в Бургас да бъде създадено тържище за производители, където да предлагат продукцията си от месо, зеленчуци и млечни продукти.
Жителите на Драганово изразиха удовлетвореност от ремонта на пътя Драганово - Брястовец, както и желанието си той да бъде завършен изцяло. Те поискаха от общинската фирма "Бургасбус" да направи промяна в разписанието на сутрешния автобус, така че да не се налага учениците да пристигат прекалено рано в Бургас.

По инициатива на кмета Димитър Николов на обществените обсъждания във всички населени места в общината присъстват и представители на полицията от съответните РПУ- та, за да отговарят на въпроси свързани с престъпността. На срещата в Драганово бяха още общински съветници, представители на поддържащите фирми, както и на съответните общински ресори.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов