Започва разяснителена кампания по Национална програма за саниране на многофамилни жилищни сгради във Велико Търново

Животът

23-01-2015, 16:00

Снимка:

Velikotarnovoutrе

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Па разпореждане на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов  от 26.01.2015г. /понеделник / в Общински център за услуги и информация на граждани  на Община Велико Търново всекидневно ще се провежда разяснителна кампания по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

На специално оборудвано работно място в  центъра компетентен и оторизиран общински служител ще предоставя необходимата информация, ще разяснява, сроковете, условията и възможностите за включване и участие в проект по саниране на многофамилни жилищни сгради. Всички заинтересовани граждани могат да получат навременна и полезна информация по проекта.

На официалният сайт на Община Велико Търново www.veliko-tarno.bg и на сайта на МРРБ http://www.mrrb.government.bg/?controller=news&id=6101 управителите на етажната собственост, както  и всички заинтересовани граждани могат да намерят примерните образци на документите в проект необходими за кандидатстване по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

След като бъдат  утвърдени окончателните образци на документите ще бъдат организирани и преведени поредица от срещи с управителите на етажната собственост. На тези срещи ще бъдат разяснявани не само параметрите и възможностите, които предоставя националното програма, а и начина, по който могат да бъдат попълнени необходимите за кандидатстване документи.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов