Георги Василев поема "Етър"

Спорт

26-01-2015, 10:06

Снимка:

sport-vt.com

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Днес знаменития треньо започва подготовката на отбора

Надеждите за търновските футболни запалянковци се връщат! Треньорът, който четири пъти съумя да направи отбора си шампион, е новият наставник на футболистите от великотърновския „Етър“.

Георги Василев  е новият треньор на виолетовия клуб, потвърди пред Velikotarnovoutre президентът на „Етър“ Александър Нанково още в началото на месеца. Днес състезателите започват тренировки под ръководството на Георги Василев.

По думите на Нанков това е треньорът с най-голям професионален авторитет у нас. „Той написа златни страници в историята на „Етър“, припомни президентът на виолетовите.

Ретроспекцията сочи, че Георги Василев е човекът, който направи виолетовите национални шампиони, заведе до върха на почетната стълбичка отбора на Левски - цели два пъти, под негово ръководство и ЦСКА бяха национални първенци.

Успехите на Василев са влезли във футболната история и извън родината, припомни Александър Нанков. „Юнион“ Берлин печели Купата на Германия под негово ръководство, припомни още благодетелят на "Етър". 

Днес кметът на Велико Търново Даниел Панов ще присъства на официалното представяне на треньора на виолетовите на стадион "Ивайло" от 11:00 часа.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов