В седмицата на любовта представят два филма в Габрово

Велико Търново Лайф

12-02-2015, 15:20

Снимка:

ilovesofia.com

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

На 13 февруари може да подгреете празничното си настроение с хърватската комедия „Соня и бикът”. Прожекцията е в зала „Възраждане” с начален час 18.00.

Соня – столичанка, вегетарианка и защитник на животните, твърд противник на боевете с бикове. Анте – застрахователен агент, известен със способността си да убеждава, син на главния организатор на боеве с бикове. Между тях – Гароня – страховит бик, шампион без загуба в двуобоите със себеподобни.

Хората в Загора гледат на Соня с неодобрение, когато тя ги обвинява в жестоко отношение към биковете по националната телевизия. Започват наддавания, че на напористата девойка няма да и стиска да се приближи на по-малко от три метра от Гароня. На Соня ще и се наложи да се пребори не само със страховете си, а и с главната си спънка – Анте.

На 14 февруари от 11.00 ч.на екрана на зала „Възраждане” ще оживее най-великата любовна история за всички времена, с участието на градински джуджета - „Гномео и Жулиета”. Режисиран от създателя на „Шрек 2“, Кели Осбъри, изпълнен с оригиналната музика на Елтън Джон,филмът ще спечели симпатиите не само на децата, а и на техните родители.

Двамата влюбени - Гномео и Жулиета, се изправят пред  множество  пречки, след като се оказват по средата на вечната кръвна вражда между сините и червените гноми. Ще успее ли младата двойка да намери своя щастлив край, преживявайки войната с пластмасово фламинго и страховити косачки?




Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов