Директорът на НАП Велико Търново награди първия победител в играта „Парола: Касова бележка“

Животът

13-02-2015, 08:04

Снимка:

НАП Велико Търново

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Отличеният бе избран на лотариен принцип

Победителят в първия етап на играта „Парола: Касова бележка“ получи своя таблет лично от директора на ТД на НАП В. Търново г-н Стефан Михайлов, информират от приходното ведомство във Велико Търново. Тихомир Игнатов участва в играта с над 2 000 касови бележки и спечели с касов бон на стойност 1,67 лв. На лотариен принцип той беше избран сред 900 участници в играта „Парола: Касова бележка“. Приложението е достъпно през фенстраницата на кампанията в социалната мрежа Facebook, както и безплатно във виртуалните магазини на мобилни телефони с операционни системи Android и IOS.

18-годишният ученик твърди, че винаги взима касовия си бон и с участието си в играта иска да покаже на всички, че трябва да изискват и съхраняват касовите си бележки. Тихомир беше запознат с работата на данъчните и отделните звена в НАП Велико Търново и преди тръгване получи личния си ПИК.

Тихомир Игнатов се увлича от математика, ТВ игри, технологични новости, судоку, и мистика. Завършва първия учебен срок с пълно отличие и си е мечтал за точно такъв таблет. Интересът му към информатиката и комуникационните технологии го насочват към Русенския университет „А.Кънчев”, където иска да продължи образованието си наесен.

 В хода на кампанията „Влез в час с данъците 2“, 4 служители от ТД на НАП Велико Търново ще влязат в 8 училища в града, където ще се срещнат с ученици от горните класове. В часовете ще бъде направена интерактивна презентация за данъците, нуждата от плащането им, както и напътствия за предстоящия досег на младите с финансовата 

система. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов