Звездна премиера беляза Свети Валентин във Велико Търново

Велико Търново Лайф

15-02-2015, 14:06

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Промоцията на клипа към новата песен на Савов се превърна в светското събитие на старата столица

Звездна премиера на видео клипа към последния си сингъл “Искаш ли” направи музикантът Савов на Свети Валентин. Артистичният елит на старата столица, много творци, приятели, журналисти и любители на хубавата музика препълниха до пръсване известния пиано бар, където се състоя събитието. Още 3 дни преди премиерата всички места в заведението са били резервирани, разказаха от там.

Подобно представяне се прави за първи път във Велико Търново, но не това е причината за огромния успех на вечерта. Промоцията, придружена с концерт, се превърна в светското събитие на старата столица, както заради таланта на Савов, така и заради неизменната романтика в творчеството му, особено подходяща за Свети Валентин. Прекрасното соло за цигулка, което по е вградено в мелодията на „Искаш ли“, бе изсвирено акустично от Светослав Алексиев, цигуларят от оркестъра на великотърновския театър, чийто директор също бе сред гостите, заедно с половинката си.

Сред зрителите присъстваха и други поп и джаз изпълнители от Велико Търново, които не само уважиха събитието на музиканта, но и спонтанно пяха с него. Възторг у публиката предизвикаха и изпълненията на брилянтната певица Мирела Величкова, в чието заведение се състоя бляскавото събитие.

“Искаш ли” и е третата авторска песен на Савов. Видеоклипът към нея е заснет като мини трилър, в който главната героиня е прекрасната българска оперна прима Флора Търпоманова. Режисьор на клипа е Емил Йорданов, а оператор Валентин Русанов. Видеото може да бъде видяно тук



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов