ТИР падна в дере в село Самоводене тази нощ

Крими

16-02-2015, 08:10

Снимка:

Velikotarnovoutrе

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

ТИР-ът, катастрофирал в Самоводене, превозвал авточасти

Очаква се днес да бъде извършена операция по изтеглянето му

Турски ТИР катастрофира в Самоводене тази нощ, научи Velikotarnovoutre.bg. Произшествието се случи около 2:00 часа, в близост до паркинга на улица "Полтава" в селото. По първоначална информация шофьорът губи управление над тежкотоварния автомобил, блъска се в оградата на моста и я чупи. В резултат на удара возилото се приземява в дерето.

Водачът на ТИР-а, турски гражданин, е изпробван за употреба на алкохол. Пробата е отрицателна. Мъжът не е пострадал при катастрофата, разминал се е само с уплаха.

Очаква се днес да бъде извършена операция по изтеглянето на тежкотоварния автомобил. Към момента движението на моторни превозни средства по главен път Велико Търново - Русе се осъществява нормално, тъй като катастрофиралия ТИР е извън пътното платно.

Само преди месец пиян турски шофьор се блъсна в електрически стълб и го събори, отново на пътя Велико Търново - Русе, в района на село Самоводене. Тогава 39-годишният водач се прости с шофьорската си книжка и отърва затвора, след като Районния съд в старата столица му наложи наказание - 6 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с 3 години и 9 месеца.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов