Цветан Цветанов присъства при откриването на европейския офис на Ева Паунова във Велико Търново

Животът

16-02-2015, 19:18

Снимка:

пресцентър ПП ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов присъства на откриването на европейски информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова във Велико Търново. Гости на събитието бяха  кметът на града Даниел Панов, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, народните представители Клавдия Ганчева и Евгени Стоев, областният управител проф. Пенчо Пенчев, кметове на общини и други представители на местната власт от областта.

 Цветан Цветанов благодари на всички от Великотърновска област, които са дали гласа си за ГЕРБ на изборите за Европейски парламент. „Без тази подкрепа, без тази убедителна победа, която постигнахме, надали щяхме днес да откриваме този офис и да има това стабилно правителство. Знаете, че именно европейските избори доведоха до предсрочните парламентарни избори“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ. Той направи предложение евродепутатът Ева Паунова да има и подвижна приемна за граждани, за да може да достигне до максимално много хора. Цветанов обяви, че една от посетителските групи на Ева Паунова, които ще посетят Брюксел, ще е от Велико Търново. По думите му, тези хора ще имат възможност да се запознаят с това как функционира Европейския съюз и европейските институции. „С инициативите си целим да надграждаме  и да  дадем повече информация на всички, които се интересуват как ще се развива града, областта и всички общини. Ще инициираме повече младежи да се включат активно в работата на ГЕРБ. Младите хора носят потенциал, а ние искаме младите хора да останат в България, за да могат да се реализират тук“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 Ева Паунова благодари на ръководството на ГЕРБ, че вярва в младите хора и им дава възможност да се развиват.  “Доказахме, че освен отбор от професионалисти, сме отбор на млади и подготвени кадри. С откриването на такива офиси целим да разбираме какви са идеите и проблемите на гражданите, за да ги реализираме на европейско ниво“, подчерта Паунова.

 Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев посочи, че младежката организация е изключително поощрявана, както от ръководството на партията, така и от страна на европейски партньори. „Гласува ни се огромно доверие да реализираме всички тези инициативи, които са в полза на младите хора в България“, каза Георгиев. Той обясни, че  ангажимент на структурата е да бъде опора и партньор на младите хора. „Благодарен съм, че ние, младите, имаме отново надежда и стабилност - както заради усилията на правителството, така и благодарение на отговорни партии, каквато е ПП ГЕРБ“, заяви Георг Георгиев.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов