Станислав Недков: Стъки сложи край на състезателната си кариера

Спорт

17-02-2015, 09:45

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

ММА боецът ще се посвети на семейството си

Станислав Недков - Стъки реши да прекрати състезателната си кариера. Това оповести лично той във Фейсбук профила си. Най-добрият ни ММА боец сподели, че причина за оттелянето му от ринга е физическото му състояние и намерението да се посвети на семейството си и на своя син.

„Скъпи приятели, след тежък разговор с личния ми лекар и по негов професионален съвет взех окончателно решение да прекратя състезателната си дейност. Изключително трудно и със сълзи на очите взимам това решение, но имайки предвид физическото ми състояние, смятам, че това е най- правилно! Вчера и днес разговарях с ръководството на UFC и ги уведомих за моето решение. Имам контракт за още 3 мача, но заедно решихме да го прекратим по взаимно съгласие и да се погрижа за себе си.

След толкова години на постоянни лагери и подготовки далече от дома и близките, най-накрая ще мога да се отдам на семейството си и да се радвам на сина си!
Благодаря на треньорите ми Георги Делчев, Евгени Донев, Борислав Бояджиев, Бруно Бастос, Александр Чухрай, Николай Добруджански, Пауло Рикардо Сантос-Паулито! Благодаря на моите партньори в тренировките! Благодаря на всички, които бяхте с мен и ме подкрепяхте през всички тези години!

За мен беше чест да представлявам България в най-големите ММА организации в света и гордо да развивам българския флаг! Благодаря ти, Господе Исусе Христе!”, гласи публикацията на Стъки в социалната мрежа.

Последният двубой на най-добрия ни ММА боец бе след двегодишно отсъствие срещу Никита Крилов в края на януари тази година. Украинецът успя да постигне бърза победа над нашия шампион, въпреки че мача започна силно за Стъки. Загубата бе в следствие на предаване.

 

 


Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)