Започва изграждане на осветление между жп гарата и Южния пътен възел

Мисия

05-03-2015, 12:49

Снимка:

bg.worldmapz.com

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Ще бъде засилено и полицейското присъствие в района

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов инициира и проведе работна среща във връзка с възможностите за решаване на проблемите в пространството между жп гара и Южен пътен възел.

Заедно с Областен управител и Директора на ОД на МВР Илиян Личев беше взето решение за проучване и проектиране изграждане на мрежа и поставяне на стълбове на осветление на държавният парцел по пътя от жп гара до Южен пътен възел. Ще бъде осветен и моста в района.

По време на направеният обход на място съвместно с представители на ж.п. управление Горна Оряховица и Национална компания „Железопътна инфраструктура“ бе изготвен конкретен план за да може в спешен порядък да започне изграждането на кабелна мрежа за поставяне на осветителните тела. До края на деня ще започне почистването от треви и храсти на цялата пешеходна пътека, която свързва гарата с Южен пътен възел. Чрез  дарение  вече са осигурени необходимите кабели и осветителни тела.

Съвместно с полицейските органи е постигнато споразумение за засилено полицейско присъствие в района, както и включване на територията в обхода на полицейските патрули.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов