Изнесени приемни в сухиндолските села проведе депутатът Евгени Стоев

Животът

31-03-2015, 15:21

Снимка:

пресцентър ПП ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Срещи с жителите на населени места в община Сухиндол проведе народният представител Евгени Стоев. Той бе придружаван от областния лидер на МГЕРБ Деян Хаджийски и Димитър Гърбов – общински координатор на структурата в Сухиндол. Тримата посетиха селата Горско Калугерово, Горско Косово, Красно Градище и Коевци. Срещнаха се и с жители на самия град.

Множество проблеми поставиха пред народния представител хората, които с удоволствие посрещаха гостите си. Облекчения за дребния бизнес в малките населени места, поискаха в Горско Косово. В селото алармираха и за свлачище по пътя към Сухиндол. Предложение пътят покрай язовир „Александър Стамболийски” да се отвори и да се предвидят средства за поддържането му с цел да се подкрепи развитие на местен туризъм, направиха още в населеното място.

Тежките камиони с дърва, преминаващи през Горско Калугерово пък са разрушили улици. Довели са и до друг проблем – дъждовната вода от две амортизирани отсечки влиза в дом на ул. „Шестнадесета”, а самата къща се е напукалаа и потъва.

Сред инфраструктурните проблеми, които преобладаваха в сухиндолските села, е и липсата на канализация. Освен това хората се оплакват от кражби и незаконна сеч.

Жители на малките населени места благодариха на Евгени Стоев за посещението.

Народният представител ще отнесе всички поставени проблеми до съответните служби и институции



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов