Почти 4 часа депутат слуша проблемите на граждани

Мисия

15-04-2015, 20:31

Снимка:

пресцентър ПП ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Във Велико Търново се проведе поредната приемна на Евгени Стоев

Населените места, които имат кметове от ГЕРБ видимо се развиват, изразиха мнение великотърновци пред народния представител Евгени Стоев. Жители на различни градове и села в областта се възползваха от възможността да разговарят с депутата и да споделят проблеми по време на поредната му приемна, която се проведе във Велико Търново. Почти 4 часа Стоев разговаря с граждани в офиса на ГЕРБ в старата столица. 
Предстоящият кметски вот живо интересува хората по селата, стана ясно по време на приемната, след като голяма част от посетителите изразиха желание кандидатите да бъдат номинирани на общоселски събрания. ГЕРБ винаги се съобразява с мнението на хората, а подобни събрания, както и социологически проучвания са редовна практика, обясни Евгени Стоев и посочи, че структурите на партията в областта са готови за избори по всяко време. Представителите на ГЕРБ в местната власт не разчитат на предизборни кампании, а на ежедневната си работа и резултатите от нея, които са видими, категоричен е Евгени Стоев. 
От лоша инфраструктура се оплакаха пред депутата хора от свищовското село Вардим. Състоянието на пътищата е сред най-сериозните проблеми и в други общини, споделиха кметове на малки населени места, които също посетиха приемната на Стоев. Редица лични и битови проблеми бяха изложени пред народния представител днес. При него дойдоха и хора, които изразиха благодарност за въпроси, които вече са намерили решение със съдействието на народния представител. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов