Мартин Трухчев от Елена втори на турнира по културизъм в Пловдив

Спорт

28-04-2015, 21:12

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Четири месеца подготовка е коствало това на Мартин

За втора поредна година Мартин Трухчев от Елена показа голяма класа на  турнира по културизъм и фитнес в град Пловдив.  Еленчанинът завоюва престижното второ място в категория „Мъже физик“ до 174 см в жестоката конкуренция на 13 състезатели. Със спечелването на среброто той си осигури място в националния отбор, с който България ще участва на Балканското първенство по културизъм и фитнес, което ще се проведе на 2 май в Румъния. Мартин ще се състезава и на Европейското първенство, което ще се проведе от 13 до 18 май в Санта Сузана, Испания.

 Четири месеца усилена подготовка, хранителни режими и интензивни тренировки струват на Марто сребърното отличие. За състезанията еленчанинът се подготвя сам, без треньорска намеса, абсолютно натурално.

 Събитието се проведе в събота на 25 април в Палата №7 на Международен Панаир Пловдив. Дванадесет метровата сцена събра най-добрите състезатели от цялата страна по културизъм, класически културизъм, бикини, бодифитнес и мъже физик. Турнирът бе квалификация за националните отбори за Балканско и Европейско първенство



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)