С престижно реми "Етър“ се завърна на стадион "Ивайло"

Над 2 000 зрители посетиха двубоя

 С равенство завърши първият мач след завръщането на великотърноския отбоор „Етър“ на стадион „Ивайло“, информират от община Велико Търново. В съботният следобед над 2 000 зрители посрещнаха на стадион „Ивайло“ завръщането на футболният отбор на „Етър“ у дома. Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов в компанията на Красимир Балъков и футболни експерти изгледа с интерес дербито на върха на Северозападна В група между „Етър“ и Спартак Плевен.
След разменено надмощие в различни моменти на срещата мачът завърши при резултат 1:1. „Етър" се представи достойно срещу лидера и водач в групата. Създаде множество голови възможности, но резултат имаше едва в края на мача  при дузпа.
Присъстващите на мача футболни експерти поздравиха кмета на Община Велико Търново Даниел Панов за продължаващите ремонтни дейности на стадион „Ивайло“. Всички бяха единодушни, че в следствие на видимите подобренията „Ивайло“ се превръща в един от петте най-добри стадиона в България. „Много от футболните отбори, играещи в „А“ група не предлагат такива добри условия за игра на отборите, както и за съдиите и публиката“, коментираха футболните експерти. Те бяха впечатлени и от традиционно активната публика във Велико Търново. „Много професионални отбори, смятани за водещи в България не са в състояние да се похвалят с толкова много и компетентна публика“- заявиха специалистите.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов