В Елена изпратиха абитуриентите от СОУ „Иван Момчилов“

Животът

14-05-2015, 19:23

Снимка:

Община Елена

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Вижте моменти от тържеството

За Випуск 2015 от еленското СОУ „Иван Момчилов” удари последният училищен звънец. Празникът започна с посрещане на училищното знаме и много настроение сред ученици, родители и гости.

 Тържеството уважиха кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев, председателят на Общинския съвет Валентин Гуцов и представители на общинска администрация. Инж. Млъзев поздрави випускниците и им пожела да носят в сърцата си родното училище и своя град. Градоначалникът връчи поздравителен адрес на дванадесетокласника Атанас Шалаверов, който събра максималните 1000 точки на изпитите за професионална сертификация в областта на информационните технологии и ще мери сили на финалите на световния шампионат за Майкрософт специалисти в Далас, САЩ. От общината подариха на абитуриентите плакети с послание от патрона на училището Иван Момчилов, папируси с пожелания и китки здравец.

 Директорът на училището г-жа Димитринка Кузманова удостои тазгодишните носители на почетните стипендии „Достоен наследник на Момчилов“. Двама са носителите на приза тази година. Първата стипендия е за Атанас Шалаверов за постигнати високи резултати в област информационни технологии. Втората е за Петя Тодорова за постигнати високи резултати в областта физическо възпитание и спорт.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов