Три дами представиха областта ни в Национален форум на Жени ГЕРБ

Животът

18-05-2015, 13:57

Снимка:

пресцентър ПП ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Три представителки от Великотърновска област присъстваха на национален форум на Жени ГЕРБ, който се проведе в Шумен. Цветанка Недева, областен клубен ръководител, Светлана Брънкова, областен организационен секретар и Марияна Добрева - член на областния Управителен съвет участваха в политическата академия на тема: „Местни избори в условията на коалиция”. Форума откри председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, който е избран от Великотърновски район. Специален гост беше председателят на парламента Цецка Цачева. Редовната Академия на жените в ГЕРБ събра дами от цялата страна.

След успешното приключване на форума, на който бяха набелязани приоритетите за работа на организацията, участничките се включиха в гражданската инициатива „Алея на розите“, провела се на територията на природен парк „Шуменското плато“, край паметника „Създатели на българската държава“. Там стоте дами засадиха рози и  дръвчета туя.

„Алеята на розите“ е посветена на пострадалите в Шумен при пътно-транспортни произшествия от януари до април 2015, като дръвчетата и розите съответстват на броя на хората претърпели ПТП. С този акт женската организация на ПП ГЕРБ, засвидетелства своята съпричастност към пострадалите, техните близки и семейства им. Същевременно ЖГЕРБ отправят апел към всички на пътя да бъдат по-отговорни и бдителни.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов