Детска градина „Слънце” отбеляза своя 50-ти юбилей

Животът

21-05-2015, 19:40

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Работещите в детското заведение ще получат приза „Колектив на учебната 2014-2015 година”

С пъстър и весел концерт възпитаниците на Целодневна детска градина „Слънце” отбелязаха 50 годишнината от създаването на детската градина.

Пред изпълнения с деца, родители и приятели салон на Музикално драматичен театър „Константин Кисимов” кметът на Община Велико Търново Даниел Панов приветства присъстващите с юбилея.

„Благодаря на всички, които работят в ЦДГ „Слънце”, на директорката г-жа Албена Генчева и на всички родители за това, че помагат да осигурим весело и безгрижно детство на малките боляри и болярки! Благодаря им за това, че освен за образованието на децата, се грижат и за тяхното възпитание да бъдат активни и достойни граждани. Благодаря им за това, че във Велико Търново няма важно и весело събитие, в което децата да не участват активно.” - каза в приветствените си думи кметът Даниел Панов. Той съобщи, че се очаква Великотърновският общински съвет да вземе решение и да удостои екипа на ЦДГ „Слънце” с приз за „Колектив на учебната 2014-2015 година”.

С пъстър и много весел концерт всички групи на детската градина зарадваха многобройните си приятели. Най-малките се появиха на сцената с биберони, но и с таблети и обраха овациите на публиката. Момчетата бяха рапъри, а момичетата балеринки. Всички изтанцуваха прекрасно българско хоро.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов