Свлачище затваря пътя Царски извор - Драганово

Видимостта е нормална

Спокоен е трафикът на територията на област Велико Търново в сутрешните часове, предаде Радио ''Фокус''. Пътните настилки са сухи. Времето е слънчево. Видимостта е нормална. Температурата на въздуха е 17 градуса. Няма регистрирани тежки пътни инциденти. На територията на областта няма допълнително затворени пътни участъци.
Проходът на Републиката е отворен за движение. Не се допуска преминаване на товарни автомобили над 10 тона през прохода Твърдица - Елена.

На път Дебелец - Плаково - Средни колиби - Елена поради лошо експлоатационно състояние е ограничено движението за товарни автомобили над 10 т. Затворен поради свлачище е път Царски извор - Драганово. Обходният маршрут е Царски извор-Сушица-Драганово и обратно.
Ремонтни дейности се извършват на път Вардим-Свищов (от края на с. Вардим до началото гр. Свищов и от края на град Свищов до гара с. Ореш). Извършват се дейности по поддържане на пътната настилка на пътните връзки. Движението се осъществява в едната лента чрез последователно пропускане на автомобилите и ограничаване на скоростта до 30км/ч.

На път Джулюница-Горско ново село-Златарица се извършват дейности по поддържане на пътната настилка на пътните връзки. Въвеждат се ограничение на движението в едната лента чрез последователно пропускане на автомобилите и ограничаване на скоростта до 30км/ч.
Екипи на КАТ „Пътна полиция“ следят за превишена скорост в областта. Патрули са разположени на входовете и на изходите на Велико Търново.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)