Цветанов: Даниел Панов се ползва с доверието на Бойко Борисов и на ГЕРБ

Животът

29-05-2015, 00:01

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Зам.-председателят на партията коментира във Велико Търново кандидатурите за кметове в региона

В момента страната има стабилно правителство, каза пред журналисти във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му са факт знакови посещения на наши държавници в Европа и обратно, за разлика от изолацията, в която страната беше изпаднала за година и половина, при управлението на кабинета „Орешарски“.

ПГ на ГЕРБ няма да внася предложения за промени в Изборния кодекс преди предстоящите местни избори, стана ясно още при посещението на Цветанов във Великотърновска област. В старата столица той присъства на юбилеен концерт на Фолкорен ансамбъл „Искра“, заедно с кмета Даниел Панов, председателя на Великотърновския общинсски съвет Николай Ашиков и областния управител проф. Пенчо Пенчев.

При визитата си Цветанов коментира номинациите на ГЕРБ за кандидат кметове в региона. Настоящият градоначалник на Велико Търново Даниел Панов се ползва с доверието на премиера и лидер на ГЕРб Бойко Борисов, както и с това на парламентарната група на партията, категоричен бе Цветан Цветанов. „Това, което Панов направи за града и усилията, които полага за това, Велико Търново да стане популярна туристическа дестинация, да има повече работни места и инвестиции, заедно с реализираните инфраструктурни проекти, показва, че той може да управлява по най-добрия начин. Искам да подчертая, че високо оценяваме направеното и от кметовете на Горна Оряховица, Стражица, Елена, Лясковец. Имаме намерение да увеличим присъствието си в местната власт“, заяви Цветанов.

По-късно, заедно със стотици жители на Горна Оряховица той присъства на тържествена заря-проверка, която се проведе на централния площад „Георги Измирлиев“. Зарята бе посветена на героите на Горна Оряховица, като 28 май е ден за преклонение и почит пред паметта им! Гости на събитието бяха още народните представители от ПГ на ГЕРБ Клавдия Ганчева и Светла Ангелова.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)