Гимнастичките на "Етър Елит" спечелиха Купа "Плевен"

В състезанието взеха участие 170 деца

29 гимнастички от великотърновския клуб "Етър Елит", подготвени с индивидуални и ансамблови съчетания, участваха успешно в традиционният турнир за Купа "Плевен", съобщава dariknews. Сред тях бяха и най-малките момиченца, включени в спечеления от клуба проект към ММС по програма "Децата и спортния клуб".

Всички състезателки се окичиха с медали. Отборно етърки са първи, като донесехо купата в старата столица.

Сред призьорките са Далия Лещакова, Йоана Дончева и Гергана Данаилова- със сребърни отличия, както й Дария Кулова, Кармен Стефанова и Гаяне Погосян с бронзови.

В състезанието взеха участие 170 деца от столичвите клубове "Илиана" и "Левски плюс", "Елит" /Стара Загора/, ВИП /Раднево/, "Акро" /Русе/, "Анелия" /Мездра/, "Светкавица"/ Търговище/, "Етър Елит" и "Елегант" /Плевен/.

"Доволна съм от децата и треньорките на клуба. Индивидуалните съчетания бяха изиграни с много старание и чувство. Ансамблите в различните възрасти се представиха добре, но направиха грешки, които трябва да се изчистят до Държавното първенство в началото на юли. Забелязаха се нови надежди и попълнения в клуба", каза председателят на "Етър Елит" Антоанета Ганчева.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов