Пропадна прясно ремонтирана улица в Свищов

Животът

02-06-2015, 12:21

Снимка:

Svishtov-news

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Вдлъбнатината се простира на близо 2 метра, а дълбочината й е метър

Дълбоко пропадна чисто новият асфалт на кръстовището между свищовските улици "Д.А.Ценов" и "Кирил Д. Аврамов", алармира сайтът Svishtov-news

В момента, в средата на току-що ремонтирания участък, се е образувала дълбина с периметър около 2 метра. Асфалтът се е нацепил и е улегнал. Кръстовището представлява изключителна опасност за автомобилите, тъй като вдлъбнатината е с дълбочина около 1 метър и това може да предизвика не един или два инцидента. Бдителни граждани, които са сигнализирали за абсурдният участък, бяха поставили кош за боклук с клони от дърво в него, за да могат шофьорите да го виждат от далеч и да заобикалят изключително опасния в момента участък. Предупреждаваме всички водачи, шофиращи в този район, да бъдат изключително внимателни, тъй като не е ясно докога неправомерно поставеният съд, указващ опасността, ще остане на мястото си. Ако металният кош не е на платното, дупката трудно се забелязва от далеч и предпоставките за катастрофи, инциденти и потрошени автомобили се реални, уточнява свищовската информационна агенция. 

Препоръчително е пешеходците също да избягват да пресичат улицата там, тъй като около улегналата "дупка" се вижда ясно как се е нацепил асфалта и че отдолу е кухо. Не знаем колко и каква дупка има под улегналия участък и е възможно, пресичайки човек да пропадне, заедно с чисто новия асфалт, някъде дълбоко под повърхността.

Некачествено пътно строителство, "отбиване на номер" или просто пестене на средства? Каква е причината за толкова краткият живот на иначе чисто новото кръстовище може да каже само онзи, който го е направил и от Svishtov-news обещавата да потърсят отговорите.

 

 

 
 


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов