Ремонт и рали затварят улици в Горна Оряховица

Животът

03-06-2015, 11:22

Снимка:

община горна оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

От днес е затворена ул. „Пирот”

Провеждането на автомобилно рали „Купа Раховец” на 7 юни (неделя), налага временна организация на движението в Горна Оряховица. Провеждането на първия етап от състезанието ще затвори за движение от 09.30 ч. до 12.00 ч. ул. „Васил Априлов” от пресечката с ул. „Сидер войвода” до ул. „Мано Тодоров” и ул. „Мано Тодоров” от пресечката с ул. „Васил Априлов” до пресечката с ул. „Атанас Чартазанов”.

По време на втория етап от ралито от 12.30 ч до 15.00 ч. ще бъде спряно движение по маршрутите: ул. „Иван Вазов” от кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий” и ул. „Янко Боянов” до кръстовището с ул. „Цар Освободител”; ул. „Св. Княз Борис І” от кръстовището с ул. „Елена Грънчарова” и ул. „Янко Боянов” до кръстовището с ул. „Цар Освободител”; ул. „Цар Освободител” от НЧ „Напредък – 1869” до кръстовището с ул. „Св. Княз Борис І”.

От днес се затварят за движение ул. „Пирот” от кръстовището й с ул. „Македония” до кръстовището й с ул. „Хаджи Димитър” и ул. „Ал. Стамболийски” от кръстовището й с ул. „Македония” до кръстовището й с ул. „Пирот”. Временната организация на движението се налага заради реконструкцията и доизграждането на канализация по тези улици.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов