Доц. Милен Михов откри зоналния преглед на пенсионерските спортни клубове

Спорт

07-06-2015, 12:50

Снимка:

личен архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Депутатът дари средства за екипи на клуб Нове-Свищов

Народният представител от Патриотичния фронт доц. Милен Михов откри в петък Зоналния преглед по гимнастика на пенсионерски спортни клубове при Българска асоциация Спорт за всички. Събитието се състоя в общински спортен комплекс в Свищов, където се събраха пенсионерски спортни клубове от цяла Северна България – общо 16 клуба от Плевен, Варна, Балчик, Русе, Свищов, П. Тръмбеш, Шумен. Прегледът бе под надслов „За спорта няма възраст“.

Милен Михов поздрави участниците, пожела им да са здрави, да запазят своя спортен дух. Депутатът връчи дарение на пенсионерски спортен клуб Нове-Свищов – над 700 лв. за закупуване на спортни екипи на 40-те члена на организацията.

По време на събитието представители на русенски пенсионерски спортен клуб потърсиха съдействие от народния представител по проблеми, свързани с финансирането. Възрастните хора се оплакаха, че Министерството не финансира техните спортни клубовете, като в някои общини също не срещали разбиране. Доц. Милен Михов обеща да постави въпроса в парламента и да съдейства за решаване на проблема.

Депутатът получи като подарък книги от свищовската писателка Светлана Тодорова.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов