Даниел Панов получи благодарствен плакет от Синдиката на българските учители

Мисия

11-06-2015, 17:20

Снимка:

община велико търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Янка Такева : „Господин Панов, имате моят глас!”

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов приветства членовете на областната структура на синдикат на българските учители Велико Търново по време на тържествен концерт във връзка с отбелязване 25-та годишнина от създаването на синдиката.

По време на тържествения концерт в залата на общината, председателят на синдиката Янка Такева в емоционално обръщение заяви : „Като гледа и оценява човек направеното и правещото се в областта на образованието във Велико Търново. Като отчита осезаемо подобреното състояние на образователната инфраструктура и подобрените условия на труд в образованието, човек не може да не подкрепи и да не даде гласа си за Даниел Панов. Господин Панов - вие имате моят глас”- каза Янка Такева.

Заедно с красивия букет за председателя на синдиката, Даниел Панов поднесе още веднъж своите благодарности за получената награда на национално ниво „Най-добър социален партньор в образованието”, която му бе връчена по време на националното честване на четвърт вековният юбилей на учителският синдикат в град София.

„Това е едно много голямо признание, но и огромно задължение за мен да продължим да работим все така успешно в областта на партньорството в образованието. Искрено и сърдечно благодаря на цялото учителско съсловие. Прекрасните изпълнения на децата, високите резултати, които децата ни постигат на състезания и олимпиади са овещественият труд на нашите всеотдайни учители. Благодаря на Синдиката на българските учители за успешното и ефективно партньорство. Гордея се с факта, че не само нашият колективен трудов договор, но отношенията ни като цяло в областта на образованието са модел за подражание в много общини и региони в България. Пожелавам ви и занапред все така сърцато, с много любов да образовате и възпитавате нашите деца.” - каза в приветствието си Даниел Панов.

По време на тържествената церемония той бе удостоен с Почетни плакет и грамота от Областният съвет на Синдиката на българските учители.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов