„Родителско кафене” си организираха в СДГ „Детски свят”

Мисия

12-06-2015, 10:06

Снимка:

община горна оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В клуб майки, татковци и педагози ще правят живота на децата и квартала по-интересен

Нестандартен начин за отчитане на свършеното през учебната година избраха родителите и персонала на седмична детска градина „Детски свят” в Горна Оряховица. На сутрешно кафе и сладки, в неформална обстановка в двора на детската градина, те имаха възможността да разговарят и да споделят опит за различни житейски ситуации. На срещата директорът на детската градина Десислава Бошнакова направи отчет за резултатите от учебната година.

Родителите от своя страна споделиха вижданията си и впечатленията от работата на детското заведение. Гости на срещата бяха Силвия Боянова от Центъра за междуетнически диалог и толерантност „Амалипе” и Румяна Абаджиева - секретар на НЧ „Пробуда - 1904”. Присъстващите единодушно взеха решение „Родителското кафене” да стане традиционно събитие за неформални срещи в детската градина. Зароди се и идеята към НЧ „Пробуда – 1904” да се формира родителски клуб, в който родителите и педагозите съвместно да реализират различни дейности, посветени на децата и развитието на квартала.

Колорит на днешната среща в „Родителското кафене” внесе и присъствието на гадателката Николинка, която с усмивка предсказа бъдещето на присъстващите в чашите от изпитото кафе.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов