Даниел Панов и Добромир Добрев са кандидатите на ГЕРБ за нов кметски мандат в Търново и Горна Оряховица

Велико Търново Лайф

16-06-2015, 10:18

Снимка:

пресцентър ПП ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Цветанов присъства на номинационните събрания в двете общини

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов присъства снощи на номинационните събрания, проведени от структурите в Горна Оряховица и Велико Търново, по време на които общинските организации на ГЕРБ излъчиха своите кандидатури за кметове на двете общини и на населените места в тях.

Досегашните кметове на Велико Търново и Горна Оряховица се ползват с безапелационното доверие и подкрепа на своите съпартийци, показа вотът по време на събранията - Даниел Панов и Добромир Добрев бяха номинирани от делегатите за нов управленски мандат. Двамата представиха и отчети на изминаващия 4-годишен управленски период.

Предстоят тежки предизборни месеци, предупреди Цветан Цветанов. По думите му, политическите опоненти на ГЕРБ залагат на черен пиар срещу силния политически играч. „Най-голямата партия обаче няма да влезе в този тон. ГЕРБ ще продължи работата си в отговор очакванията на гражданите. Няма да слезем на нивото на онези, които целят ниска избирателна активност и разпиляване на гласове. Няма да отговаряме на сценариите им, ще водим, както винаги градивна кампания „лице в лице“ и ще мотивираме гражданите да гласуват“, коментира Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ посочи, че партията има амбиции да увеличи присъствието си в местната власт. По думите му, след вота наесен ГЕРБ ще има над 100 кметове на общини и над 1700 общински съветници. Цветанов благодари на структурите в Г. Оряховица и В. Търново за сплотеността, която демонстрират.

Цветан Цветанов проведе и работна среща с общинските координатори на ГЕРБ в десетте общини на Великотърновска област, на която присъстваха също настоящите кметове от ГЕРБ и народните представители. На нея бе обсъдена готовността на структурите по места за предстоящия вот, а след нея заместник-председателят на партията изрази удовлетворение. До края на юни всички общински организации на ГЕРБ в област Велико Търново ще са провели събрания за издигане на кандидат кметове.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов