Стефан Стефанов зае място в елита на БСП

Животът

29-06-2015, 18:12

Снимка:

БСП

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Бившият зам.-областен управител стана член на ИБ на партията

Бившият заместник-областен управител в правителството на Пламен Орешарски за Велико Търново Стефан Стефанов стана член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП. Той бе избран на т.нар.пленум на истината вчера, когато от Изпълнителното бюро бяха изключени Кристиян Вигенин и Антон Кутев.
„Намираме се в изключително сложна и динамична обществено-политическа обстановка и това се дължи най-вече на геополитическата ситуация.  Събитията в Украйна продължават да се развиват в една или друга посока. В тази връзка ние приехме декларация, с която се изразяваме категорично против разполагането на тежка бойна техника в България, като изразяваме своята подкрепа за мира и уреждането на споровете чрез средствата на международното право”. Това каза днес в интервю за Общинското радио Стефан Стефанов
Стефан Стефанов е юрист, бил е общински съветник и зам.-областен управител. Предстои ресорите, за които ще отговаря в Изпълнителното бюро, да бъдат определени лично от председателя на партията Михаил Миков. „Най-общо те са организационни и са свързани с работата на терен в различни области на Северна България”, поясни пред Общинското радио Стефанов. Делегатите на общинската конференция в събота го наредиха на четвърто място в листата на кандидатите за общински съветници в местния парламент.
 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов