И днес ще е по-скоро пролет, отколкото лято

Животът

03-07-2015, 05:00

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

26 ще са максималните градуси за Велико Търново

Сутринта днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. Около обяд над Източна България и планините облачността ще се увеличи и ще превали, на места и ще прегърми. По-интензивни ще са явленията в североизточните райони от страната. Ще се усили вятърът от север-североизток. Ще остане хладно за сезона с максимални температури за Великотърновска област около 28 градуса. Утринта ще е хладна като термометърът ще показва 14 градуса.

Преди обяд над планините ще има и слънчеви часове, но около и след пладне облачността ще се увеличи и на места ще превали и прегърми. Ще бъде ветровито с умерен и силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра – около 11°.

Сутринта над Черноморието ще има и слънчеви часове, но около обяд облачността ще се увеличи и след пладне ще превали, по северното крайбрежие и ще прегърми. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Ще бъде хладно за сезона с максимални температури 22° - 23°. Вълнението на морето ще е около 3 бала. Температурата на морската вода ще е 23° - 24°.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов