Пътни ремонти във Великотърновски регион

Животът

03-07-2015, 05:00

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Ограничена е скоростта при Вонеща вода и Дебелец

Във връзка с изграждане на канализация е забранено движението на товарни автомобили по пътя Камен-Горна Оряховица-Велико Търново от кръстовище за гр. Стражица до общински път за с. Нова Върбовка. Камиони над 10 тона не могат да се движат по трасето Дебелец-Средни колиби-Елена поради лошо експлоатационно състояние. Създаден е обходен маршрут през Дебелец-В.Търново-Лясковски кантон-Мерданя-Златарица-Златаришки кантон-Елена и обратно.

Затворен поради свлачище е пътят Царски извор-Драганово, като обходният маршрут е Царски извор-Сушица-Драганово и обратно.

По трасето Дебелец-Килифарево-Гурково при гр. Килифалево се извършва  монтаж на брояч за автоматизирано събиране и анализ на данни за пътния трафик. Движението там се осъществява в едната лента чрез последователно пропускане на автомобилите и ограничаване на скоростта до 50 км/ч. По пътя Вонеща вода-Белица-Трявна от текат ремонтни дейности по поддържане на пътната настилка. Движението става в едната лента чрез последователно пропускане на автомобилите и ограничаване на скоростта до 30км/ч.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов