Спипаха възрастна жена да продава на пазара краден чесън

Крими

07-07-2015, 15:11

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Заловиха апаши на керамични капаци

63-годишна жена от Велико Търново е откраднала около 15 кг. чесън от дворно място в село Беляковец, установиха служители на полицейското управление в областния град. Сигнал за извършеното престъпление е подаден вчера от потърпевшия. След проведени действия по разследването полицейските служители стигнали до извършителя – Ц. В., известна на полицията. Откраднатата стока е установена на Кооперативния пазар в Старата столица и е иззета. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата. 
Великотърновски криминалисти установиха и извършителите на кражба на 130 керамични капаци за покрив от бивш стопански двор в с. Леденик.   Кражбата е извършена от началото на месец май до 3 юли тази година. След проведени действия по разследването криминалистите влезли в дирите на извършителите – 23-годишния О. К. от Леденик и две 17-годишни момчета от селото и от Златарица. Вещите, предмет на престъпление са установени положени на покривни имоти в селата Момин сбор Леденик. Материалите по случая са докладвани на прокуратурата.
Кражба на четири гуми с джантите от товарен автомобил «Ситроен Джъмпер», разследват още служители на полицейското управление в областния град. Престъплението е извършено в периода 4-6 юли, а возилото е било паркирано двор на фирма в старата столица, чиято собственост е автомобила. По случая е започнато досъдебно производство.    

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов