Продължава фотоконкурсът „Символите на Горна Оряховица”

Велико Търново Лайф

08-07-2015, 08:31

Снимка:

община горна оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Има и специална награда за любим кадър в социалната мрежа

До 31 август се приемат снимките за фотоконкурса „Символите на Горна Оряховица”. Той бе обявен от Общината и е посветен на 145-тата годишнина от обявяването на Горна Оряховица за град. Целта е да се покаже различна гледна точка към града, да се преоткрият, преосмислят творчески и да се популяризират неговите символи.

В конкурса няма възрастови ограничения. Всеки участник може да се включи с до 3 свои кадъра – цветни и/или черно-бели. Изображенията трябва да са в дигитален – JPEG формат. Участниците имат право да изпращат само фотографии, направени от тях самите и върху които имат авторски права. Всеки от участниците в конкурса подписва собственоръчно декларация.

Снимките за конкурса и точна информация за автора (трите имена, възраст, телефон, e-mail и адрес за контакт) се изпращат по електронната поща на адрес: fotokonkurs@g-oryahovica.org.

Снимките могат да бъдат придружавани от кратки авторски текстове, разказващи интересни истории за обекта или обектите.

Освен награди за първо, второ и трето място, ще бъдат връчени и специална награда за любим кадър от онлайн гласуване във фейсбук – страница на събитието и специална награда за най-млад фотограф, допуснат до участие в изложбата.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)