Станислав Стоянов от Предприемачи - ГЕРБ бе на работно посещение в Брюксел

Животът

08-07-2015, 12:54

Снимка:

пресцентър ПП ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Предприемачите и младежите от ГЕРБ обновиха паметник на сподвижниците на Филип Тотю

Великотърновецът Станислав Стоянов от областното ръководство на предприемачите в ГЕРБ бе част от българска делегация, която беше на работно посещение в Брюксел, по покана на евродепутата Ева Паунова. В състава на групата, водена от председателя на ПГЕРБ Валя Чилова бяха бизнесмени от цялата страна, както и членовете на Националния изпълнителен съвет на структурата. Те проведоха работни срещи с експерти от четири отдела на Генерална дирекция "Предприятия и промишленост" на Европейската комисия.

По време на визитата, Станислав Стоянов и колегите му имаха възможност да се срещнат със заместник-председателя на Европейската комисия Юрки Катайнен, който отговаря за заетостта, икономическия растеж, инвестициите и конкурентоспособността. Предприемачите проведоха и редица срещи с представители на Европарламента. Обсъдиха с европейските ни партньори редица въпроси, свързани с Плана за инвестиции "Юнкер", способи за повишаване на конкурентоспособността, развитието на малките и средни предприятия, възможности за предоставяне на техническа помощ за развитие на публично-частното партньорство в България.

Българските предприемачи проведоха и работни срещи с представители на бизнес организацията на Европейската Народна Партия.

„Навсякъде бяхме посрещнати особено топло и очевидно отношението на европейските институции към България при настоящото управление е много добро“, коментира след завръщането си Станислав Стоянов. По думите му подобни посещения и обмени са от съществена полза за родния бизнес, тъй като повишават информираността за програмите на ЕС, което спомага за пълноценното им използване. 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)