Хотелски персонал спаси деца от педофил

Крими

27-07-2015, 09:46

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Три 15-годишни момчета от Горна Оряховица били подлъгани от вероятен педофил в хотелска стая и само адекватната намеса на персонала ги спасила от гнусна гавра. Това разказа вестник "24 часа". Децата се запознали с 33-годишния мъж от Варненско в интернет. Той се представял с името Алекс и им обещал 4000 лв., за да им прави фотосесия.

"Фотографът" се регистрирал в хотела и не след дълго две от децата-близнаци, дошли да питат за него. Тъй като мъжът попълнил адресната карта с реалните си имена, от персонала им обяснили, че нямат такъв гост. Около 8 часа обаче мъжът и децата, две от които близнаци, се срещнали в кафенето на комплекса. Там ги черпил и после ги поканил в стаята си.

Синът на собственичката ги забелязал и почукал, за да каже, че момчетата трябва да напуснат, тъй като не са гости на хотела. Децата били облечени и се пръскали с парфюми. Въпреки това от персонала сигнализирали полицията за съмнителния клиент и невръстните му придружители. През това време мъжът се уплашил и ги отпратил.

При огледа в стаята не били открити камери или фотоапарати, нямало и данни гостът на хотела да е посягал по някакъв начин на момчетата.

Той бил отведен в полицията за изясняване на намеренията му. Досега нямал криминални регистрации или присъди. Децата също са разпитвани от инспектори в детска педагогическа стая.

По случая е образувана преписка, но най-вероятно от прокуратурата ще откажат да образуват досъдебно производство, тъй като нямало реализирано престъпно деяние.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов