Пламен Чернев получи подкрепа от БСП за нов мандат като кмет на Сухиндол

„Инж. Пламен Чернев ще спечели убедително местните избори в Сухиндол и наесен отново ще бъде кмет на общината”, е становището на Общинската организация на БСП в Сухиндол. Членовете й проведоха събрание в края на миналата седмица. БСП-Сухиндол дава пълната си подкрепа и ще бъде основната политическа сила зад кандидата за кмет, информираха червените.

На предстоящите избори инж. Пламен Чернев ще се яви като независим кандидат за кмет, за да потърси максимална подкрепа от съгражданите си за предстоящите важни проекти в града. „Инж.Пламен Чернев е еталон за социален кмет. БСП припознава в негово лице защитник на нашите социални идеи, затова общинската структура ще направи необходимото за победа в предизборната кампания. Инж. Чернев като член на БСП може да разчита на пълната ни подкрепа“, каза областният председател на социалистите Валентин Ламбев.

Инж. Чернев направи подробен отчет пред присъстващите за всички успехи през мандата. Той надълго говори за спечелените европейски проекти, за обновяването на публичните площи в града и населените места, за социалните услуги, които Общината развива и за управленските си планове през следващите четири години. За мащабната дейност той получи отлична оценка от членовете на партията.

Предстои общинската конференция, на която БСП-Сухиндол ще подреди кандидадите за общински съветници от партията. Социалистите ще издигнат кандидат-кметове във всяко от кметствата в общината.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов