Временни увеличения на облачността днес

Велико Търново Лайф

05-08-2015, 04:00

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

 Днес времето ще се задържи горещо, но с временни увеличения на облачността, още преди обяд - над централните и източни райони от Северна България. По-късно през деня облачност ще има и в останалата част от страната.Максималните температури ще останат без съществена промяна, между 32° и 37°. 
По Черноморието ще духа до умерен североизточен вятър. Ще има временни увеличения на облачността, но без превалявания. Максималните температури ще са около 30°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението ще е 2-3 бала.
В планините ще е топло, в предиобедните часове, все още - предимно слънчево. По-късно облачността ще се увеличи. На места краткотрайно ще прегърми и превали. Вятърът по билата ще е умерен, от североизток. Дневна температура на 1200 м.н.в. - около 26°, на 2000 м. - около 18°.
През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб, в източните райони - умерен, от североизток. В четвъртък и петък около и след обяд ще има по-значителни временни увеличения на облачността и изолирани краткотрайни валежи. В петък и събота температурите ще се понижат слабо и максималните ще са между 28° и 33°.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов