Младежки запой остави кочина пред детска кухня

Животът

20-08-2015, 09:00

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Тийнейджърки изчистиха боклуците, провокирани от коментари в социалната мрежа

"Останки" от среднощно забавление на младежи - счупени бутилки, фасове и други остатъци, разбуниха духовете в социалната мрежа. Своеобразната „кочина” е сътворена точно пред един от пунктовете на детска млечна кухня във Велико Търново. Възмутена жителка на града публикува снимка на резултата от младежкия купон и се опасяваше, че майките, които идват с децата си всеки ден, може да пострадат. „От входа редовно чистим, но полза няма. Не всички, които отсядат на пейките, оставят такъв боклук зад себе си. Изводите всеки сам може да си ги направи....” – коментира Мария Кокаланова под фотоса си. Коментарите толкова се нажежиха, че се стигна до критики относно възпитанието на подрастващите и вината, която носят техните родители.

Тогава изненадващо младо момиче обра овациите, съобщавайки, че с нейни приятели са изчистили мястото пред детската кухня и доказа стореното с нови снимки. Девойката се почувствала обидена от квалификациите за подрастващото поколение и реши да покаже на възрастните, че не взички тийнейджъри са вандали и невъзпитани чудовища.

„С удоволствие бихме помогнали за боядисването и ако се бетонира част от мястото... За да може да се почиства по-лесно... Ако някой от блока направи и нещо като кошче ще е супер!!! Много се радвам, че сме Ви доставили удоволствие... Благодаря и за хубавите думи лично към мен!!! Лично аз ще се заема приятелите ми и тези, които идват тук, докато аз присъствам, са не цапат и чупят...” – коментира, след като беше похвалена от десетки, девойката с профил Теди.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов