ДПС с четирима кандидат-кметове в областта

Животът

24-08-2015, 14:06

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В Златарица и Стражица Движението влиза в коалиция

ДПС издига самостоятелни кандидатури за кметове на 4 от общо 10 общини във Великотърновска област, пише в. „Труд”. Движението ще се бори за кметските постове в Свищов, Павликени, Горна Оряховица и Полски Тръмбеш. Кандидатът за крайдунавския град е бизнесменът и общински лидер на движението Бедри Али. За управник на Горна Оряховица ще се пробва настоящият общински съветник Стефчо Алипиев.Претендент за градоначалник в Павликени ще е Радослав Розинов, а за Полски Тръмбеш-30-годишният активист от младежката структура на ДПС Мастън Мастънов.

"В Общините Златарица и Стражица се включваме в силни коалиции. В Стражица заставаме зад кандидатурата на зам.шефа на ТЕРЕМ във Велико Търново Георги Бянов, а в Златарица ще подкрепим Теодора Косеркова, която е била два пъти секретар на общината", информира областният лидер на ДПС във Велико Търново Гюнай Далоулу.

Той поясни, че във Велико Търново, Сухиндол, Лясковец и Елена, движението ще се яви на изборите само с листи за общински съветници. "В старата столица ще се борим за минимум трима местни парламентаристи при двама в изтичащия мандат", каза още Гюнай Далоулу.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов