Жена тръгва към кметския стол в Свищов като независим кандидат

Животът

30-08-2015, 07:00

Снимка:

svishtov-news.com

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Таня Ганчева бе част от ГЕРБ, напусна заради депутата Георги Марков

Ясна е и първата независима кандидатура за кмет на Свищов, съобщи svishtov-news.com.

 Това е кандидатурата на д-р Татяна Ганчева - Георгиева, която се впуска в надпреварата за управлението на Община Свищов. Д-р Ганчева влиза в това състезание, като непартийна фигура, която ще разчита на подкрепа от множество политически партии, различни организации и граждани.

Д-р Татяна Ганчева влиза уверена в Местните избори, заедно с колегите си от групата общински съветници "Обединение "Промяна" Ангел Гецов, Васил Илиев и адвокат Калин Костов. Последният дори оттегли намеренията си да участва като кандидат-кмет в предстоящия местен вот, в името на общата идея и обединението в отбора. Всички те изразиха щастието си, че партийните и лични интереси остават далеч назад в името на обединителната личност на д-р Ганчева.

Припомняме, че д-р Ганчева бе член на ГЕРБ и част от групата съветници на тази партия в Общинския съвет. Тя напусна по времето, когато депутат от борисовата партия стана Георги Марков. Той пък се превърна в първия отцепник в 42-то Народно събрание.

Сега д-р Ганчева се изправя в кметската надпревара срещу доскорошния си съмишленик - кандидата на ГЕРБ д-р Кристиян Кирилов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов