Стефан Бранзелов : „ Мечтая Златарица да даде работа на младите, които да отглеждат децата си в прекрасни условия!”

Мисия

30-08-2015, 08:00

Снимка:

Личен архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кандидатът за кмет на ГЕРБ е самороден талант

„Безспорно ме очаква голямо предизвикателство - всяка битка не е лесна и тази няма да бъде. Смятам обаче, че съм достатъчно израснал и готов за поста кмет на Златарица, затова и ще се боря за него. Изпитвам увереност, че мога да се справя с отговорностите, които съпътстват работата, тъй като имам административен опит, запознат съм със системата на работа и с всичко, което се случва в една община.” – това казва в интервю пред Дарик радио кандидатът за кмет на община Златарица от ПП ГЕРБ Стефан Бранзелов. Той е 35- годишен, семеен с две деца. От 2002 год. работи в общинската администрация като главен специалист „Регулация и кадастър”. Любопитното за Стефан Бранзелов е, че е самороден талант- тази година за първи път излиза на сцената на местното читалище като артист от самодейния театър. Участвал е в постановката „Господин Балкански”, където е влязъл в ролята на Иречек.

Стефан Бранзелов ще заложи на позитивна и почтена кампания. Младият мъж признава, че именно хората са го мотивирали да се кандидатира за кметския пост, излагайки пред него аргументи, че общината има нужда от млад, амбициозен човек, с виждания за бъдещето и с готовност да помага.

Основното, на което искам да се наблегне, е отварянето на нови работни места. Мечтата ми е младите  хора да се завърнат в Златарица, защото в момента повечето от моите приятели са извън България. Общината може да се каже че е опустяла. Много може да се работи в тази посока.

Но пък Златарица има много качества от гледна точка на природни дадености и чист въздух.” – казва кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Златарица.  И допълва :Мечтая да видя Златарица като развит европейски град с добре работещи малки предприятия, които да осигуряват заетост на населението, самият град и селата да бъдат красиви и привлекателни за гости и туристи, да има паркове и места за отдих, където да излезеш, да се разходиш и починеш след работния ден.”

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов