Осемнадесет отбора премериха сили в турнира по стрийтбол от европейската инициатива MOVE WEEK

Спорт

27-09-2015, 09:00

Снимка:

община горна оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Спортният празник бе организиран от Община Горна Оряховица и Баскетболен клуб „Локомотив”

Над 70 състезатели от 18 отбора премериха сили в турнира по стрийтбол, който се проведе вчера в рамките на европейската инициатива MOVE WEEK. Участниците в състезанието бяха разделени в 4 възрастови групи. Освен от Горна Оряховица, в турнира се включиха отбори и от Велико Търново, Поликраище и Драганово. Извън регламента, в състезанието се включиха и момичета във възрастова група 6-8 клас.

При състезателите от възрастова група 5-6 клас на първо място се класира отборът на СОУ „Георги Измирлиев”, а втори останаха състезателите на ОУ „Иван Вазов”. При осмокласниците първи е също отборът на СОУ „Георги Измирлиев”, а втори са състезателите на ОУ „Климент Охридски” в Драганово. При десетокласниците на първо място се класира тимът на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”, следвани от втория отбор на професионалната гимназия. При десетокласниците първи са състезателите ан ПГЛПИ „Атанас Буров”, а след тях се класираха състезателите на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”.

Отборите победители получиха медали и грамоти от Община Горна Оряховица и специални гривни, осигурени от инициаторите на MOVE WEEK.

Спортният празник бе организиран от Община Горна Оряховица и Баскетболен клуб „Локомотив”.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)