Над 320 самодейци пяха на Международния ден на възрастните хора

Мисия

01-10-2015, 16:04

Снимка:

община горна оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Празника уважиха заместник-кметът Деница Коева и председателят на общинската структура на Съюза на пенсионерите Николина Костова

Над 320 изпълнители – състави и индивидуални певци взеха участие в Регионалния преглед на самодейните състави при клубовете на пенсионера в Община Горна Оряховица. Песенният празник премина под знака на Международния ден на възрастните хора и Деня на музиката и поезията, които отбелязваме на 1 октомври. Празника уважиха заместник-кметът Деница Коева и председателят на общинската структура на Съюза на пенсионерите Николина Костова.

Поздрав към хората от третата възраст, от името на ръководството на Община Горна Оряховица отправи Деница Коева. „Присъединяваме се към вашия празник и изразяваме своята признателност, уважение и преклонение към всички вас и към стореното от вас. Нека на този ден повече хора да ви подадат ръка, да ви дарят с усмивка, да почерпят пример за това, как се живее и остарява с достойнство. Желая ви здраве, дълги и спокойни старини. Бъдете заобиколени винаги с обичта и вниманието на любимите хора”, поздрави присъстващите на празника заместник-кметът Деница Коева. .

Възрастните хора бяха поздравени и от председателя на общинската структура на Съюза на пенсионерите Николина Костова.

Концертната програма започна с композицията „Божури”, представена от Спортен клуб на ветераните спортисти „Локомотив – 2004”. На сцената освен певчески формации се представиха и поетите от литературна група „Асен Разцветников” при НЧ „Напредък – 1869”.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов