Цветан Цветанов е на посещение в област Ловеч днес

Ще проведе срещи с граждани от областта

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов е на посещение в област Ловеч днес. Той е придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков, кандидати за кметове и общински съветници.

В 11:00 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ловеч Корнелия Маринова ще поднесат цветя пред паметника на Васил Левски в Ловеч. В 11:15 часа ще направят преход от паметника на Васил Левски, през покрития мост до предизборната шатра на ГЕРБ  на площад „Екзарх Йосиф“ в Ловеч, където ще се срещнат с жители на града.

В 13:45 часа Цветан Цветанов ще разговаря с граждани от Тетевен в Бистро „Тетевен“, площад „Сава Младенов“. На срещата ще присъства Мадлена Бояджиева – кандидат за кмет на община Тетевен.

В 15:45 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще присъства на откриването на кампанията на ГЕРБ в Троян на площада пред Народно читалище „Наука 1870“, пл. „Възраждане“.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Ловеч. На площад "Екзарх Йосиф I“ в Ловеч председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Ловеч кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Ловеч Корнелия Маринова, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов