Цветан Цветанов връчи над 30 членски карти в Летница

Подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет Таня Моврадинова

Видими резултати се постигат тогава, когато сме обединени. Затова нека всички да дадем подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за кмет на Летница – Таня Моврадинова. Тя има голям опит в местната власт. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Летница. Той бе в града, за да представи и подкрепи кандидата за кмет на общината Татяна Моврадинова и отбора на ГЕРБ - кандидатите за общински съветници и кметовете на кметства.  „Таня е образован човек, който може да реализира много европейски проекти в общината.  Победата е голяма отговорност, затова тя ще получи подкрепата както на правителството в лицето на Бойко Борисов, така и на Парламентарната група на ГЕРБ“, заяви Цветанов. По думите му, победата не е гарантирана, затова всеки трябва да подходи мъдро и отговорно към бъдещето на децата си. Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Летница да дадат своята пълна подкрепа за най-добрия кандидат – Таня Моврадинова.

По време на срещата зам.-председателят на партията връчи членските карти на над 30 новоприети членове на ГЕРБ.

"Подкрепете силния отбор на ГЕРБ в община Летница. Номер 12 в бюлетината със сигурност ще преобрази цялата община“, каза Цветан Цветанов и пожела на новите членове да се влеят в общинската организация и да работят здраво за победата на ГЕРБ на местните избори на 25 октомври.

"Приятели, вие ми дадохте куража да се кандидатирам. Вие ми споделихте своите очаквания и ми помогнахте със своите идеи, със своите предложения, които включих в програмата си. Ще работя открито, прозрачно, експертно и отговорно за повишаване качеството на живот на жителите на община Летница. Всички искаме младите да намират смисъл да останат тук и тук да отглеждат децата си. Ще работя за създаване на условия бизнесът да привлича средства и да създава още работни места тук”, обърна се към съгражданите си кандидатът на ГЕРБ за кмет на Летница Татяна Моврадинова.

Цветан Цветанов бе придружаван от кандидата на ГЕРБ за кмет на Ловеч Корнелия Маринова, от областния координатор на ГЕРБ Николай Нанков, от народния представител Антон Долапчиев и от общинския ръководител в Летница Андрей Моврадинов.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)