Цветан Цветанов в Ловеч: Гласувайте с номер 6 за отличниците на ГЕРБ и Корнелия Маринова

Цветанов похвали кандидатът за кмет за балансираната листа за общински съветници

Липсата на сигурност по селата, създаването на общинска полиция под методическото ръководство на МВР, здравеопазването в общината и изграждането на модерни спортни бази и съоръжения бяха част от темите, по които кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ разговаряха с председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той бе в Ловеч, за да подкрепи кандидатите на ГЕРБ и да се срещне с граждани. 

Цветан Цветанов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Ловеч Корнелия Маринова, областният координатор Николай Нанков и представители на МГЕРБ се поклониха пред паметника на Васил Левски в града. После заедно преминаха през Покрития мост- емблемата на Ловеч.

Цветанов похвали общинския ръководител и кандидат за кмет Корнелия Маринова за балансираната листа за общински съветници - в нея има доказани експерти - юристи, икономисти, педагози, инженери, има представители на гражданската квота, както и активни членове на ГЕРБ, работили през последните години. 

По време на разговорите си с граждани зам.-председателят на ГЕРБ призова хората да гласуват. „Гласувайте за отличниците с номер 6. Защото това е силният екип на ГЕРБ, който ще донесе дълго жадуваната промяна. Убеден съм, че Корнелия Маринова ще възроди Ловеч“, заяви Цветан Цветанов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов