Камен Воденичаров гостува на горнооряховска сцена с комедията „Както трябва”

Мисия

05-10-2015, 11:31

Снимка:

ДТ Сливен

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Отстъпки за пенсионери, студенти и групи

Драматичен театър „Стефан Киров” от Сливен гостува на 8 октомври в Горна Оряховица с комедията „Както трябва” на Александър Урумов. Спектакълът ще се играе на сцената на НЧ „Напредък – 1869” от 18.30 ч. Ролите в пиесата са поверени на актьорите Камен Воденичаров, Георги Спасов, Рада Кайрякова, Севар Иванов, Бориса Сарафова и Теодор Христов.

Актуална към настоящия момент постановка, в която народът и властта изправят един срещу друг в голямото надлъгване. И някъде там в тяхната „невинна” игра се разкриват онези весело-тъжни истории, които някак смешно ни напомнят за случки със самите нас. Едва ли има човек, който на въпроса „Защо?” към служебно лице, да не е получавал отговора: „Защото така!”
Публиката ще види една абсурдна комедия, за това кои сме ние, как непрестанно се лутаме в търсене на ключа към щастието в лабиринт от страхове, спомени и мечти.
Билети се продават на касата на читалището от 15:30 до 18:30 часа. Цена – 6, 8 и 10 лв. Учащи, пенсионери, групи и редовни зрители ползват отстъпки. Заявки могат да бъдат направени и на тел. 0886 436 456.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)