Даниел Панов и Цветан Цветанов подкрепиха Мирослав Маринов в Павликени

Животът

06-10-2015, 16:47

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Зам.-председателят на ГЕРБ призова хората да заложат на почтеността и на честността

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, заедно с областния лидер на партията и кандидат за кмет на Велико Търново Даниел Панов бяха посрещнати от жители и гости на Павликени. В града те подкрепиха кандидата за кмет Мирослав Маринов, издигнат от ГЕРБ.

„Радвам се на топлия прием и на гостоприемството на домакина Мирослав Маринов. Тук е и кандидатът за кмет на Сухиндол. Даниел Панов дойде, за да подкрепи развитието на Павликени, което зависи и от развитието на областния град”, подчерта Цветанов. Той призова хората да заложат на почтеността, на честността, на фигурата на знаещия и на можещия. „Мирослав Маринов е доказал своята сърдечност и винаги се раздава, за да може действително да помага на хората. Най-важното е да има силен екип от общински съветници, които да подпомагат дейността на кмета”, изтъкна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветан Цветанов благодари на жителите на Павликени за общите усилия да обликът на общината да бъде променен. „Трябва да гласуваме разумно и да направим така, че тези млади хора, които са се реализирали професионално, да станат част от развитието на Павликени. Днес държавата се нуждае от стабилна местна власт, за да се засили връзката с централната власт. Уверих присъстващите, че Маринов може да разчита на цялата Парламентарна група на ГЕРБ и на Даниел Панов”, подчерта Цветан Цветанов. Даниел Панов добави, че ще съдейства на Мирослав Маринов с опита си в управлението и работата по проекти. „Като кмет на Велико Търново в мандат 2011-2015 г. и като областен лидер на ГЕРБ помагах и ще помагам на Павликени. Развитието им зависи и от просперитета на старопрестолния град и областен център. Искаме вашата подкрепа, за да продължим да създаваме видими резултати”, обяви Панов. Евгени Стоев и Клавдия Ганчева. Председаетл на НИС на предрпиремачи Ашиков, Станислава СТоянова НИС МГЕРБ

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов